Open Clubkampioenschap 2019 Zeevissen
De Stern  (zeevisafdeling van  HSV Alkmaar en Omstreken) organiseert op zondagmorgen 17 november het

Open Clubkampioenschap 2019 

Het parcours van de wedstrijd en de tijd van verzamelen worden een week voor de wedstrijd vastgesteld door de roostercommissie (Sytze en Peter). Iedereen die zich heeft opgegeven wordt daarvan per email op de hoogte gesteld.
Op vrijdag 15 november wordt door de roostercommissie nog per email bevestigd of de wedstrijd op deze locatie doorgaat of dat hij verplaatst wordt naar een andere locatie.

De wedstrijdduur bedraagt 4 uur. Gevist wordt met 1 hengel per persoon met maximaal 3 haken per hengel. Alle aas is toegestaan.
De deelname kosten bedragen € 5 voor leden HSV A&O en € 7,50 voor niet- leden.

De prijsuitreiking is bij Café de Roos, Lindenlaan 1 te Alkmaar. Het café is meteen na de wedstrijd open. De prijsuitreiking is omstreeks 14:00 uur.

De winnaar ontvangt er de traditionele wisselbeker en de hoofdprijs, een Marinemaster reishengel plus molen. Voorts liggen er op de prijzentafel diverse boothengels, een zeebaarshengel, een karperhengel, diverse molens, een vistas, een hengelstandaard, etc. etc.
Voor alle deelnemers aan de wedstrijd  is er een prijs, als deze tenminste persoonlijk wordt afgehaald.

Na de prijsuitreiking volgt er nog een loterij met als hoofdprijs de Shimano Beastmaster 10000 XB. Voorts mooie prijzen als een vistas, een schepnet, een visemmer, een spinmolen en de nodige kleinere prijzen.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij:
Ton  Nientied  tel. 072-8515765  of  06-21582785 of per  email a.nientied@quicknet.nl
30 oktober 2019
Copyright 2013-2020